کسب و کارها با گسترش اینترنت نیازمند راهکارهایی هستند که به شکل دقیق و موثر بتوانند مدیریت مالی و حسابداری خود را انجام دهند. استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری ابری از جمله این راهکارها است که میتوان به کاهش هزینه های ارتقا سخت افزار و از این قبیل هزینه ها اشاره کرد. پیشرفت و موفقیت هر کسب و کاری به قسمت مالی آن کسب و کار بستگی دارد و مهم ترین بخش مالی، امنیت اطلاعات، سرعت و دقت در روند کار می باشد.کسب و کار ها برای سرعت بخش مالی کارشان از نرم افزار های حسابداری استفاده می کنند.نرم افزار ابری از امنیت بالایی برخوردار است. در ادامه مقاله به مفهوم نرم افزار حسابداری ابری و کاربرد آن در کسب و کارها خواهیم پرداخت.
نرم افزار حسابداری ابری چیست؟
قبل از هرچیز باید بدانیم نرم افزار حسابداری ابری یک ابزار مدیریتی است که امکان انجام عملیات حسابداری را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت فراهم میکند. نرم افزار حسابداری ابری (Cloud accounting software)، اطلاعات مالی و حسابداری شرکت را در سرورهای ابری خود ذخیره می کند. از این رو دیگر نیاز به نصب برنامه و اشغال فضا رایانه شما نیست. از مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری ابری می توان به دسترسی آسان به اطلاعات، اشتراک گذاری سریع و آسان اطلاعات با افراد و دسترسی به اطلاعات در هر زمان و هر مکان اشاره کرد.
با استفاده از این نرم افزار هزینه های نگهداری، تعمیر و به روز رسانی سرور ها کاهش می یابد. با استفاده از سرویس های ابری، با ذخیره سازی اطلاعات روی سرور ها، امنیت بالاتر می رود؛ خطر نابودی به حداکثر می رسد و در صورت بروز مشکل به راحتی می توان بازگردانی کرد. با داشتن بهترین نرم افزار حسابداری ابری شما میتوانید عملیات مالی شرکت خود که شامل ثبت و پردازش، فاکتورهای ثبت، مدیریت حساب بانکی و … را به آسانی مدیریت کرد.
چرا کسب و کار ها باید از نرم افزار حسابداری ابری استفاده کنند
نرم افزار ابری برای هر نوع کسب و کاری که نیاز به مدیریت مالی دقیق و بهروز دارد، مناسب است. این نرم افزارها میتوانند به شرکتها و کسب و کارهایی کمک کنند که نیاز به پیگیری تراکنشهای مالی، مدیریت حسابهای بانکی، تهیه گزارشات مالی، مدیریت مالیات و بودجهبندی دارند. تعدادی از کسب و کارهایی که میتوانند از نرم افزار حسابداری ابری بهره ببرند عبارتند از:
1. شرکتهای کوچک و متوسط: این نرم افزارها به شرکتهای کوچک و متوسط کمک میکنند تا عملیات مالی خود را بهبود بخشند و دسترسی به اطلاعات مالی مورد نیاز را آسان بخشند.
2. استارتاپها: استارتاپها که در مراحل اولیه فعالیتهای خود هستند، نیاز به این نرم افزارها دارند تا مالیات، حسابداری و مدیریت مالی خود را به راحتی و با دقت انجام دهند.
3. فروشگاههای آنلاین: این نرم افزارها به فروشگاههای آنلاین کمک میکنند تا تراکنشها و پرداختها را بهبود بخشند و آنها را به صورت مرتب و دقیق ثبت کنند.
4. رستورانها و کافهها: بهترین نرم افزار حسابداری ابری میتوانند به رستورانها و کافهها کمک کنند تا ثبت سفارشات، موجودی و هزینهها را مدیریت کنند و گزارشات مالی را تهیه کنند.
به صورت کلی تمامی مشاغل میتوانند از نرم افزار های حسابداری ابری برای سهولت وسرعت کار خود استفاده کنند.برای تهیه بهترین نرم افزار حسابداری ابری سپیدار به سایت آگاه حساب مراجعه کنید.
بهترین نرم افزار حسابداری ابری مزیت های بسیاری دارد که برخی از آنها شامل:
- قابلیت همکاری و به اشتراک گذاری آنلاین: در این حالت تمام تیم حسابداری شما به صورت هم زمان میتوانند به اطلاعات دسترسی داشته باشند و در جریان تغییرات و اصلاحات باشند از این رو خطای کمتری صورت میگیرد.
- صرفه جویی در زمان و هزینه: با استفاده از نرم افزار های ابری این امکان برای شما فراهم می شود که به صورت سالانه اشتراک تهیه کنید و دیگر نیاز به پرداخت هزینه های هنگفت برای به روز رسانی سخت افزار و نرم افزار ها نیست.
- امنیت بالا اطلاعات: نرم افزار های ابری برای امنیت بهتر و بیشتر شامل پشتیبانی از پروتکل ها هستند و با رمزنگاری های پیشرفته هک کردن اطلاعات شما را دشوار ساخته است.
- امکانات گسترده: با در اختیار گذاشتن گزارشات مالی به شما کمک خواهد کرد برای بهبود عملکرد تان برنامه بهتری ایجاد کنید
- دسترسی آسان: در هر مکانی با هر سیستم عاملی (رایانه، تلفن همراه، تبلت) می توان از نرم افزار حسابداری ابری استفاده کرد.
مغایرت کاربرد نرم افزار های ابری و تحت وب
تفاوت اصلی بین نرم افزار حسابداری ابری و نرم افزارهای تحت وب در محل نصب و اجرا شدن آن ها است. در نرم افزار حسابداری ابری، نرم افزار بر روی سرورهای ابری نصب و اجرا می شود و به طور مستقل قابل استفاده است. این به کاربران امکان می دهد که به راحتی از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت به نرم افزار دسترسی داشته باشند و اطلاعات خود را مدیریت کنند. در مقابل، نرم افزارهای تحت وب به صورت محلی روی دستگاه ها نصب و اجرا می شوند و برای استفاده از آنها لازم است که کاربران به طور مستقیم برنامه را روی سیستم عامل (تلفن همراه، رایانه و تبلت) خود نصب کنند. این نوع نرم افزارها بیشتر در صورتی استفاده می شوند که کاربران نیاز به دسترسی آفلاین به اطلاعات خود داشته باشند یا از قابلیت های خاص دستگاه خود استفاده کنند. تفاوت اصلی بین نرم افزار حسابداری ابری و نرم افزارهای تحت وب در محل نصب و اجرا شدن آنها است. این دو شباهات زیادی دارند اما بهترین نرم افزار حسابداری ابری از هر دستگاه با اتصال به اینترنت قابل دسترسی است، در حالی که نرم افزارهای تحت وب نیاز به نصب مستقیم روی دستگاه کاربر دارند.
کلام آخر
این مقاله به مدیران و کارشناسان حسابداری کمک میکند تا با مزایا و معایب این فناوری آشنا شده و تصمیم درستی در انتخاب و پیادهسازی نرم افزار حسابداری ابری در سازمان خود بگیرند. در این مقاله به به صورت کلی به عرضتان رساندیم که استفاده از بهترین نرم افزار حسابداری ابری در کسب و کارهایتان برای شما این شرایط را به ارمغان می آورد تا با صرف هزینه کمتر و دسترسی آسان برای بهبود و رشد عملکرد حسابداری و مشتقات آن پیشرفت نماید.همچنین نرم افزار حسابداری ابری نسبت به تحت وب از امنیت بسیار زیادی بهره مند است. با نظرات و پیشنهادات به تیم ما در بهتر ارائه دادن مقاله های آگاه حساب یاری رسانید. سپاس از نگاه شما مخاطب محترم که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید.
5/5 - (1 امتیاز)