جستجو کردن
Close this search box.

نحوه ثبت سند دریافت در سپیدار✔️

در این مقاله ما قرار است با نحوه ثبت سند دریافتی در سپیدار آشنا شویم. شرکت ها با توجه به عملیات های تجاری و غیر تجاری متفاوتی که انجام می هند، برای دریافت وجوه نقد، چک و … اقدام می کنند. یک از مهم ترین و اصلی ترین فعالیت های حسابداران، عملیات دریافت می باشد. در فرم مربوط به رسید دریافت، امکان ثبت رسید های دریافت وجه نقد، حواله، چک و کارتخوان با انواعی از دریافت های متفاوت وجود دارد. شما می توانید در این فرم عملیات مربوطه را با در نظر گرفتن نوع دریافتی که انجام می دهید، ثبت کنید و سند حسابداری را به سیستم حسابداری ارسال کنید. در  ادمه مقاله بیشتر به این موضوع پرداخته ایم در ادامه مقاله همراه ما باشید.

نحوه ثبت سند دریافت در سپیدار

نحوه ثبت سند دریافت در سپیدار

نوع دریافت

دریافت از مشتریان: در ازای هر نوع دریافت از سوی مشتری، این نوع دریافت انتخاب می شود. در این صورت طرف حساب هایی که فقط با نقش مشتری تعریف شدند، در بخش طرف مقابل نشان داده می شوند. به طور مثال دریافت بابت ارائه خدمت به مشتری.

دریافت از تامین کنندگان: این نوع دریافت، در ازای هر نوع دریافت از سوی تامین کنندگان انتخاب می شود. در این صورت، طرف حساب هایی که فقط با نقش تامین کننده تعریف شدند، در بخش طرف مقابل نشان داده می شود. به طور مثال دریافت بابت برگشت از خرید از تامین کننده.

سایر دریافتیها: در ازای هر نوع دریافت به غیر از دو موردی که در بالا گفته شد، می توان از آن استفاده کرد با تفاوت اینکه در بخش طرف مقابل، همه طرف حساب ها قابل انتخاب می باشد.

تضمین: بابت دریافت چک های تضمینی استفاده می شود. امکان ثبت چک تضمین بدون تاریخ سررسید در این بخش وجود دارد و همه طرف حساب ها با هر نقشی قابل انتخاب است.

طرف مقابل

بعد از اینکه نوع دریافت را مشخص کردید، در قسمت طرف مقابل، فردی که دریافت از ایشان را انجام داده اید را مشخص کنید.

دریافت وجه نقد 

برای ثبت این مورد باید صندوق دریافت کننده وجه نقد را مشخص نمایید و بعد از وارد کردن مبلغ دریافتی در بخش مبلغ نقد و شرح سند دریافت، اطلاعات مورد نظر را ذخیره کنید.

نکته مورد توجه این است که سیستم، ارز پایه مشخص شده در تنظیمات را به صورت پیش فرض نمایش می دهد.

دریافت چک

بعد از وارد کردن اطلاعات نوع، تاریخ، طرف مقابل، معین و شرح دریافت، مراحل گفته شده در پایین را انجام دهید.

سیستم سپیدار، شرح قلم چک را با شرح رسید، به صورت پیش فرض پر خواهد کرد. در صورت لزوم می توانید آن را تغییر دهید،اگر نوع دریافت را دریافت از مشتری یا دریافت از تامین کننده انتخاب کرده باشید، تخفیف، در پایین فرم فعال و شما می توانید در صورت وجود تخفیف، تخفیف مورد نظر را وارد کنید،آیتمی به نام تاریخچه چک در پایین صفحه وجود دارد که می توانید از آن، اطلاعات مربوط به همه چک های دریافتی و پرداختی را مشاهده کنید و از آن لیست می توانید چک های مورد نظر خود را انتخاب کنید و وضعیت آن را مشاهده و پیگیری کنید و زمانی که چند چک را دریافت کرده باشید، می توانید برای تسریع در ثبت چک های دریافتی، بعد از وارد کردن اطلاعات اولین چک، از پایین صفحه، چک های متوالی را انتخاب نمایید بعد از آن در فرمی که در اختیار شما قرار می گیرد، فواصل تاریخی چک ها را به روز و شماره آخرین چک های دریافتی را وارد کنید.

حواله واریز

بعد از وارد کردن اطلاعات نوع، تاریخ و … مراحل نوشته شده در پایین را انجام دهید. در تب حواله، بر روی کلید زرد رنگ اضافه کلیک کنید و یک ردیف برای ثبت حواله واریز و اطلاعات لازم را وارد نموده سپس اطلاعات را ذخیره کنید.

دریافت از طریق کارتخوان

برای ثبت دریافت از این طریق، پس از وارد کردن اطلاعات نوع، طرف مقابل و … مراحل ذکر شده در پایین را انجام دهید. ابتدا باید دستگاه کارت خوان را که دریافت از طریق آن انجام شده را انتخاب کنید و بعد مبلغ دریافت شده را وارد نموده سپس کلید ذخیره را بزنید.  به این موضوع توجه کنید که در زمان دریافت از کارتخوان تا زمان انجام عملیات تسویه، مبلغ مورد نظر به حساب بانک واریز نخواهد گردید.

نحوه ثبت سند دریافت در سپیدار

کلام آخر

در سیستم سپیدار، برای همه ی کارهای ریز و درشت حسابداری المان های مختلفی دارد که از جمله نحوه ثبت سند دریافت در سپیدار میتوانید به راحتی اسناد خود را ثبت و بررسی کنید و در انتها  به راحتی از آنها گزارش بگیرید. امیدوارم این مقاله برای شما مفید باشد.

1/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + هشت =

برای دریافت مشاوره خرید نرم افزار با ما تماس بگیرید.شماره تماس: 02148335
+
Call Now Button
×